Danskompaniet Spinn

-

normbrytande och inkluderande

Arrangemang

Datum
2020/10/29

Tid
18:00 - 18:30

Plats
Kungsbacka Teater
Gymnasiegatan 44
Kungsbacka
Hannah Felicia – Premiär!

Välkommen till premiären av Danskompaniet Spinns senaste föreställning Hannah Felicia på Kungsbacka Teater den 29 oktober kl 18.00!

Hannah Felicia handlar om systerskap och om relationen mellan två människor. Eller kanske är det egentligen bara två sidor av samma person vi ser? Som längtar efter att bli sedd, accepterad och älskad.

Koreografen Lára Stefánsdóttir arbetar ofta med utgångspunkt i dansarens egna förutsättningar. Hon var under flera år konstnärlig ledare och koreograf för Iceland Dance Company och har även vunnit ett flertal priser för sina egna verk. Musiken till Hannah Felicia har skapats av isländska kompositören Högni Egilsson som bl.a. släppt musik på hyllade skivbolaget Erased Tapes. På scen ser vi Spinns dansare Hannah Karlsson och Felicia Sparrström. Kostymen är skapad av designern Charlotte von Weissenberg och ljusdesignen av Jonathan Fischhaber. Föreställningen är ca 30 minuter lång.

Biljettbokning
Biljetter till föreställningen släpps fredag 2 oktober kl 10.00. Biljetterna kostar 120 kr.
På grund av rådande omständigheter kommer vi att ha ett begränsat antal tillgängliga platser, så det är först till kvarn som gäller.

Klicka här för att boka din biljett!

Laddar Karta...