Danskompaniet Spinn

-

normbrytande och inkluderande

Arrangemang

Datum
2018/10/24

Tid
14:00 - 14:15

Plats
Uppsala Konsert & Kongress
Vaksala torg 1
Uppsala
Skirtpower på Scenkonstdag 2018

Scenkonstdag 2018 är en utbudsdag inom scenkonst för barn och unga som äger rum på Uppsala Konsert & Kongress i Uppsala, onsdag den 24 oktober mellan kl 10.00-15.00

Dagen riktar sig till dig som är lärare/pedagog, kultursekreterare, skapande skola-samordnare eller som har en verksamhet som riktar sig till barn och unga. Under dagen kommer B-salen i Uppsala Konsert & Kongress att fyllas av produktioner inom dans, musik och teater. Det blir korta utdrag ur föreställningar som är riktade till barn och unga, som passar såväl som offentliga föreställningar som i skolans värld samt på lov.

Spinns konstnärlige ledare Veera Suvalo Grimberg kommer att presentera Danskompaniet Spinns senaste föreställning Skirtpower kl 14.00.

Det här är ett unikt tillfälle att träffa andra kulturarrangörer för barn och unga samt möta artisterna som erbjuder program. Arrangör är det regionala barn- och ungdomskulturnätverket Kulturkraft genom Kulturenheten och Musik i Uppland. Så boka in onsdag 24 oktober i era kalendrar. Dagen är kostnadsfri.

Läs mer på Region Uppsalas hemsida.

Laddar Karta...