Hej från det här glada gänget som varit på ‪dansworkshopen Sunday Perfect med ‪Melody Putu på Skånes Dansteater.Vi tackar för en fin dag! Imorse lämnade vi ett snöblaskigt Göteborg och anlände till ett strålande soligt Malmö. Härligt!

Workshopen undersökte olika element från Melodys föreställning Perfektion. Dansteaterföreställningen Perfektion hittar sin inspiration i författaren Lorcas pjäs Yerma. Yerma längtar efter att bli gravid. Utan ett barn är hon knappt värd någonting, varken för sig själv eller för sin omgivning. Historien utspelar sig i slutet av 1800-talet då inre längtan och yttre förutsättningar befinner sig i ett ständigt kretslopp.
Perfektion vill ge dig en poetisk och utmanande föreställning om den tidlösa strävan efter det felfria. På scen ser du dansarna  Johanna Lindh, Hajan Jabar och Marie Lander förkroppsliga såväl Yermas frustration som sina egna personliga komplex.
Föreställningen är ett samarbete mellan Riksteaterns Tyst Teater och Skånes Dansteater. Den spelas på svenskt teckenspråk och talad svenska.

 

Billie, Veera, Anna och Ida i ett blåsigt Malmö.

This site is registered on wpml.org as a development site.