Stretching the Physicality of Dance är en tvådagars konferens som handlar om att utforska nya idéer kring arbetet med inkluderande scenkonst.

Konferensen vill skapa en debatt kring, och en större förståelse för samtida dans och tillgänglighetsfrågor utifrån en tysk och europeisk kontext. Stretching the Physicality of Dance presenteras av tanzfähig och Dachverband Tanz och äger rum i Uferstudios i Berlin, den 23-24 augusti. Medverkar gör bl.a. Joanne Lyons och Tanja Erhart från Candoco Dance Company och Evelyne Wohlfarter och Bernhard Richarz från tanzfähig. Programmet består av föreläsningar, workshops, diskussioner, paneler och ett forum där konferensdeltagarna bjuds in för att kortfattat presentera sina egna projekt.

Anmälningsavgiften är 60/30 euro. Konferensen hålls på tyska, engelska och tysk teckentolkning. Lokalerna är tillgängliganpassade.

Mer information och anmälan hittar du här.

Stretching the Physicality of Dance genomförs inom ramen för EU-projektet Moving Beyond Inclusion. Berlinbaserade tanzfähig är den tyska parten i EU-projektet som leds av det Londonbaserade kompaniet Candoco Dance Company.

This site is registered on wpml.org as a development site.