Vi mötte den engelska koreografen Fin Walker när hon medverkade under Uddevalla Choreographic Lab i Uddevalla förra hösten. Labbet var en del av EU-projektet Moving Beyond Inclusion och Fin var inbjuden som en av tre koreografer som under en veckas tid skulle arbeta med deltagarna i projektet.

Nu har Kulturakademin Trappan, i samarbete med Dansalliansen och oss i Spinn, bjudit in Fin Walker till Göteborg och Spinnstudion för att ge kursen Delve Deeper den 7-9 juni. Delve Deeper är enligt Fin själv en möjlighet att ”stiga in i din egen kropp och att till fullo leva i den i varje ögonblick. Med rörelse som utgångspunkt och med rösten som stöd kommer du att resa djupare in i dig själv för att förverkliga din fulla potential. Du kommer bli medveten om var du ”håller” i ditt system och få syn på hur du kan frigöra dig själv så att du enklare kan förmedla ditt uttryckssätt.”

Delve Deeper hålls på engelska och äger rum den 7-9 juni. Kursen är öppen för dansare och koreografer med eller utan funktionsvariationer.

OBS – sista anmälningsdag är onsdag den 17 maj.
Anmälan görs på www.kulturakademintrappan.se

Läs mer om kursen här.

Kursen genomförs av Kulturakademin Trappan i samarbete med Dansalliansen och Danskompaniet Spinn.

Bild på Fin Walker från Uddevalla Choreographic Lab. Foto: Patrik Gunnar Helin

This site is registered on wpml.org as a development site.