Snart dags för salta bad och kliande myggbett

Snart är det dags för några veckors semester för oss här på Spinn. Innan vi tar oss an salta bad, kliande myggbet och drömmar med med sötsyrlig hallonsylt i mitten, tar vi en liten stund och blickar tillbaka på de gånga månaderna.

Vilken vår vi haft! Danskompaniet Spinn har spelat föreställningar och workshops både internationellt och på hemmaplan. Dessutom har vi varit med och firat en 400 åring. Mest kanske vi ändå minns premiären av Spinns nya solo Denna sida upp – en föreställning om den svenska välviljan. av och med Spinns dansare Emilia Wärff på Ulricehamns bibliotek den 8 mars. För er som missade premiären kommer en ny chans att sätta på er premiärdressen den 1 sep. Då Denna sida upp har nypremiär på i Kronhusets entre´kl 18.00. Föreställningen ges i samband med Göteborgs Kulturkalas och det är fri entré. Mer info hittar du här

Spinns duett Hannah Felicia har turnerat under våren och spelats både på festivaler internationellt och i Sverige. Nu senast gästspelade Hannah Felicia på HKD na Sušaku – scena i Rijeka i Kroatien och på Freja Funkfestival i Jönköping.

Två kvinnliga dansare i profil med blickarna åt höger. De är på en scen med svart fond och röd dansamatta. Ena dansaren ligger på golvet med bröstkorgen upprätt och sträcker ena armen mot den andra dansaren som ligger på en rullstol med ena armen utsträckt åt höger. Foto Sandro DondaL

Miramos, Spinns omtyckta föreställning för de yngre barnen har fortsatt möta barn och vuxna under våren bland annat på Backa Folkets Hus och Dalheimers Hus i Göteborg . Spelningar som har arrangerats genom Kubo i Göteborg.

Spinns dansare har också mött barn och unga i Kungälv och Falkenberg med workshopen Vågade vågor Vågade vågor

Våren avslutades med kalas då Göteborgs Stad fyller 400 år. Danskompaniet Spinn var självklart med och firande på Rain Catwalk i Frihamnen.

Vi på Spinn önskar er en skön sommar!
Vi ses i augusti igen.

This site is registered on wpml.org as a development site.