Vi är otroligt glada att kunna meddela att lördag den 3 juni spelar vi föreställningen TrippelDance Week Festival i Kroatiens huvudstad Zagreb!

Dance Week Festival startades 1982 och har sedan starten presenterat över 500 internationella föreställningar med bl.a Israeliska kompaniet Batsheva Dance Company, koreografen och dansaren Trisha Brown, Wayne McGregors kompani Random Dance och Candoco Dance Company, för att nämna några. Festivalen drivs av Croatian Institute for Movement and Dance som även är en av parterna i EU-projektet Moving Beyond Inclusion.

Trippel är en föreställning uppdelad i tre delar skapade av dansarna själva och består av kortföreställningarna Kurvatur, Solo och Trio. I Kurvatur utmanar två dansare balanspunkten sinsemellan. Kurvor, linjer, bågar, avstånd och möten, allt finns i en slingrande asymmetrisk duett. I Solo leker Aloun Marchal med rullstolen och med våra föreställningar om vad den är och hur den används och i Trio går dansarna in i ett spel där de kontinuerligt återuppfinner sina identiteter i relation till varandra.

Detta blir Spinns första besök i Kroatien och vi är grymt taggade på att möta publiken i Zagreb.

Läs mer om festivalen på www.danceweekfestival.com

This site is registered on wpml.org as a development site.