Äntligen är vår nya hemsida klar!
Under hösten 2016 och våren 2017 har vi jobbat intensivt med att ta fram vår nya och mer tillgängliga hemsida. Vår förhoppning är att ännu fler nu ska kunna tillgodogöra sig innehållet på hemsidan. Vi har skapat ett kalendarium så att ni enklare kan se vad som är på gång. Vi har valt att på ett tydligare sätt lyfta de olika projekt vi har varit och är involverade i och vi passar även på att presentera fler av de som arbetar med oss i Spinn. Sen har även våra barn- och ungdomssatsningar SpinnVäxa och SpinnUnga fått lite mer plats på sidan, något vi tycker är väldigt kul.

Inför arbetet med sidan har vi läst in oss på de internationella riktlinjerna för tillgängligt webbinnehåll och gått kurs i regi av Kultur i Väst vad gäller digital tillgänglighet, allt med sikte att nå tillgänglighetsstandarden WCAG 2.0 nivå AA, som ni kan läsa mer om här. Vi har säkerligen inte lyckats hela vägen, och det finns fortfarande mycket kvar att göra där vi är nu. Sen är det väl kanske också så att en hemsida heller aldrig blir helt klar?

Men är det så att ni upptäcker nåt som inte funkar eller något som verkar fel, så får ni gärna höra av er. Har ni synpunkter, kritik eller bara allmän feedback på innehåll eller tillgänglighet så hör av er!

This site is registered on wpml.org as a development site.