Hannah Felicia på Dansmässan

Hannah Felicia på Dansmässan

Fira in våren med Spinns magiska duett  Hannah Felicia. På Valborgsmässoafton den 30 april spelar Hannah Felicia på Stora teatern i Göteborg.

Hannah Felicia handlar om systerskap och om relationen mellan två människor. Eller kanske är det egentligen bara två sidor av samma person vi ser? Som längtar efter att bli sedd, accepterad och älskad.

Koreografen Lára Stefánsdóttir arbetar ofta med utgångspunkt i dansarens egna förutsättningar. Hon var under flera år konstnärlig ledare och koreograf för Iceland Dance Company och har även vunnit ett flertal priser för sina egna verk. Musiken till Hannah Felicia har skapats av isländska kompositören Högni Egilsson som har släppt musik på hyllade skivbolaget Erased Tapes och skapat musik till det interaktiva projektet Project XO för Sadler’s Wells i Storbritannien. Ljuddesign skapades av Þórarinn Guðnason.

Föreställningen startar kl 19.00 och ges med ett tillhörande publiksamtal som ges på scen direkt efter föreställningen. Här hittar du mer information om evenemanget samt biljetter.

Tillgänglighet

Här hittar mer information om den fysiska tillgängligheten på Stora teatern i Göteborg.

 

Datum
2023/11/28

Tid
19:00 - 20:30

Plats
Stora teatern
Kungsparken 1 411 36 Göteborg
411 36 Göteborg

Laddar Karta...
This site is registered on wpml.org as a development site.