Vi är så otroligt glada över att kunna berätta att premiären av vår nya föreställning Gård av träd äger rum på Folkteatern i Göteborg den 10 februari!

Gård av träd är ett bitterljuvt och humoristiskt dansverk om att åldras tillsammans i koreografi av finska koreografen Tanja Eloranta, som till vardags arbetar med Teatteri Metamorfoosi i Helsingfors. Föreställningen innehåller även specialskriven musik av den spanske musikern och tonsättaren José A. Luque-Osuna, med sång av norska flamencosångaren Marianne Holmboe.

Om föreställningen
På hemmet står tiden stilla. Utanför fönstret växer en björkdunge. Vid den senaste skogstaxeringen var gran och tall de överlägset vanligaste träden i Sverige. Björk är Sveriges tredje vanligaste träd, precis som Margareta Karlsson är Sveriges tredje vanligaste för- och efternamn. Så kan det också bli. Gård av träd handlar om att leva tillsammans och att åldras tillsammans. Om att närma sig en annan människa och att dela sin ensamhet. Med bitterljuv humor och en blandning av fysisk teater och dans tar finska koreografen Tanja Eloranta sig an åldrandet och ålderdomen.

Läs mer om föreställningen här!

Affischbild för föreställningen Gård av träd. Foto: Malin Johansson

Biljetter
Biljetter köper ni enklast via www.biljettforum.se
Ni kan även boka biljetter via Folkteaterns biljettkassa på telefon 031 – 60 75 75.
Biljettkassan är öppen tisdag–fredag kl 13–19 (ord. öppettider).

Tillgänglighet
Vi har reserverat flera platser för personer i rullstol och hörselslinga finns i lokalen.
Ni kan även läsa mer om Folkteaterns tillgänglighet här.

Hör gärna av er med eventuella frågor!

This site is registered on wpml.org as a development site.