Miramos och Hannah Felicia spelar för skolor och förskolor i Göteborg

Nästa vecka är det dags igen för Spinn att spela Hannah Felicia
och Miramos för förskolor och skolor i Göteborg! Miramos besöker Backa Folkets hus (House of Possibillitas) den 14 mars och Dalheimers Hus den 15 mars. Den 16 mars är det dags för Hannah Felicia på Kulturhuset Bergsjön. Totalt blir det fyra föreställningar med Miramos och två med Hannah Felicia. Vi ser verkligen fram emot detta!

Det finns fortfarande platser kvar till båda föreställningarna. Jobbar du på en skola i Bersjön eller förskola i Majorna? Eller vet du någon som skulle vara intresserad av att se föreställningen med sin klass? Tveka då inte att boka!
Du bokar genom katalogen KUBO via länken här.

Speltider
Miramos
14 mars 9.30 och 10.45 Backa Folkets Hus
15 mars 9.45 och 11.00 Dalhemiers Hus

Hannah Felicia
16 mars 10.00 och 13.00 Kulturhuset Bergsjön

Miramos riktar sig till barn från 4-8 år. I föreställningen medverkar Spinns dansare Felicia Sparrström, Hannah Karlsson, Annika Vestel, Emilia Wärff och Ida Häggström.

Spinns duett Hannah Felicia handlar om systerskap och om relationen mellan två människor. Eller kanske är det egentligen bara två sidor av samma person vi ser? Som längtar efter att bli sedd, accepterad och älskad.

Vid varje föreställningstillfälle finns inspelad syntolkning tillgängligt. Tillgängliga språk är svenska, engelska. För Miramos finns även inspelad syntolkning på norska och finska. Det finns också bildstöd och lärarhandledning till föreställningen. Läs mer om hur den inspelade syntolkningen går till här!. För Hannah Felicia finns även inspelad syntolkning på isländska samt bildstöd. Läs mer om hur den inspelade syntolkningen går till här!

ALT-TEXT

This site is registered on wpml.org as a development site.