Nu har vi äntligen lite mer nyheter om vår kommande barnproduktion Miramos i koreografi av Torgunn Wold. Under veckorna 6 och 7 var Torgunn i Göteborg och Spinnstudion för att tillsammans med dansarna arbeta fram grunderna till föreställningen.


I Miramos får du möta fyra fantasifulla varelser som är på tillfälligt besök här på vår blågröna planet. Nyfiket och undrande utforskar de fyra varelserna värden. Men vart kommer de ifrån och vad gör de egentligen här?

Torgunns föreställningar befinner sig ofta i mötet mellan dans, teater och musik. De kännetecknas av en lekfullhet som balanserar mellan det stillsamt komiska och tillvarons sårbarhet.

Förra veckan var vi även på Stora Teatern i Göteborg för att ta föreställningsbilder med fotografen Lina Ikse. Ni kan se ett urval av dem här nedan och på föreställningssidan här på hemsidan. Vi spelade även in en första liten teaser-trailer som kommer att släppas inom kort!

Bild från föreställningen Miramos av Torgunn Wold. Foto: Lina Ikse

Miramos riktar sig till barn 6-9 år och vuxna och har premiär på Frölunda Kulturhus den 4 april. Mer information om detta kommer när vi börjar närma oss!

Bild från föreställningen Miramos av Torgunn Wold. Foto: Lina Ikse

This site is registered on wpml.org as a development site.