Spinn återvänder till Vara Konserthus och deras underbara Sparbanken Blackbox för ett semi-digitalt residens med föreställningen Moby Dick av italienska koreografen Chiara Bersani och hennes team. Sist vi sågs var i början av 2020, och mycket har hänt med världen sedan dess.

Med oss i Vara har vi dansarna Felicia Sparrström, Hannah Karlsson, Annika Vestel och Britta Kangas. Ljusdesignern Emily Lavebäck och teknikern Robert Persson har en viktig vecka framför sig med stöd av Konserthusets fantastiska personal. Och så Spinnvärden Tone Helly-Hansen samt konstnärlig ledare Veera Suvalo Grimberg, som bidrar på olika sätt. Vi kan även glatt meddela att Moby Dick har fått en ny kompositör vid namn Ilara Lemmo. Det talar alltså för att det här kommer att bli en mycket spännande vecka full av skapande!

Bild för föreställningen Moby Dick. Bilden visar fyra personer som står och sitter på en hög stenar med vatten och berg i bakgrunden. Personerna tittar alla åt olika håll samtidigt som vinden sliter i deras kläder och hår. Foto: Federico Gazza

This site is registered on wpml.org as a development site.