Nu är vi äntligen inne i premiärveckan för vår nya duett Hannah Felicia! Premiären äger rum på Kungsbacka Teater, torsdag den 29 oktober kl 18.00 och sedan spelas föreställningen även på fredag den 30 kl 14.00.

På grund av Coronapandemin har vi begränsat antal sittplatser per föreställning, med ordentligt avstånd mellan varje plats. Allt för att kunna erbjuda en Coronasäker scenkonstupplevelse. Det finns bara ett fåtal biljetter kvar till premiären, så skynda er att boka innan det tar slut. Till fredagens föreställning finns det dock fortfarande ganska gott om platser kvar! Biljetterna kostar 120 kr och kan köpas via Kungsbacka Teaters hemsida. I anslutning till föreställningarna kommer serveringen vara öppen där ni kan köpa öl, vin, vatten, läsk, fika, mackor, godis och snacks.

Biljetter
Klicka här för att köpa biljetter till premiären den 29 oktober kl 18.00.
Klicka här för att köpa biljetter föreställningen den 30 oktober kl 14.00.

Om föreställningen
Du är välkommen. In i en nästan privat värld som vi delar tillsammans. Där kärleken mellan två människor berättar en historia om rivalitet, ömhet, gemenskap och sensualitet. Och om en osynlig gräns mellan att tycka om och att åtrå.

Spinns nya duett Hannah Felicia handlar om systerskap och om relationen mellan två människor. Eller kanske är det egentligen bara två sidor av samma person vi ser? Som längtar efter att bli sedd, accepterad och älskad.

Koreografen Lára Stefánsdóttir arbetar ofta med utgångspunkt i dansarens egna förutsättningar. Hon var under flera år konstnärlig ledare och koreograf för Iceland Dance Company och har även vunnit ett flertal priser för sina egna verk. Musiken till Hannah Felicia har skapats av isländska kompositören Högni Egilsson som bl.a. släppt musik på hyllade skivbolaget Erased Tapes.

This site is registered on wpml.org as a development site.