Äntligen är det dags för premiären av vår inspelade syntolkning av föreställningen Miramos!

Under 2020-2021 har vi tillsammans med företaget Audiosyn och en referensgrupp av personer med synnedsättning och personer med erfarenhet av syntolkning inom scenkonst tagit fram en inspelad version av vår barnföreställning Miramos. Och nu har vi äntligen den stora glädjen att kunna ha premiär för den här satsningen på Världskulturmuseet i Göteborg lördag den 11 september kl 13.30.

Det kostar inget extra att ta del av den inspelade syntolkningen och ni behöver inte heller förboka hörlurarna. Men då vi bara har 15 st hörlurar så är det först till kvarn som gäller.

I Miramos får du möta fyra fantasifulla varelser som är på tillfälligt besök här på vår blågröna planet. Nyfiket och undrande utforskar de världen. Men vart kommer de ifrån och vad gör de egentligen här? Miramos riktar sig till barn från 4-8 år och familj. I föreställningen medverkar dansarna Hannah Karlsson, Felicia Sparrström Annika Vestel och Britta Kangas/Emilia Wärff. Musiken till föreställningen utgörs av klassisk musik av tonsättare som Gabriel Fauré, Claude Debussy och Camille Saint-Saëns.

Var: Världskulturmuseet
Pris: 80 kr för vuxna, fri entré för barn
Ytterligare information: Begränsat antal platser. För barn 4-8 år och deras vuxna. Föreställningen kan fås syntolkad. Du behöver inte boka syntolkningen i förväg.
Plats på museet: Studion

Läs mer här!

This site is registered on wpml.org as a development site.