Bild på Syntolkningsutrustningen i sin låda

Syntolkningsutrustning

Tack vare ett samarbete med Förvaltningen för kulturutveckling i Västra Götalandsregionen har vi fått ansvaret för att sköta utlåningen av deras mobila syntolkningsutrustning. Vi hoppas med detta att fler ska få kännedom om den här fantastiska möjligheten att kostnadsfritt boka utrustningen och därigenom öka antalet syntolkningar i Västra Götaland. Tillsammans kan vi alla bidra till att göra scenkonsten tillgänglig för fler!

Utrustningen kan lånas av scenkonstaktörer, verksamma inom film och syntolkar hemmahörande i Västra Götaland. Utrustningen består av hörlurar, mottagare, sändarmikrofon och kablage. Utlåningen är kostnadsfri.

Utlåning
Du är välkommen att skicka in en förfrågan genom att fylla i blanketten som du laddar ner här nedanför. Maila din förfrågan till:

tone@danskompanietspinn.se och/eller veera@danskompanietspinn.se

Utrustningen finns för upphämtning och lämning hos oss på Danskompaniet Spinn, Järntorget 7 (våning 1) i Göteborg.

Klicka här för att ladda ner utlåningsblankett!

Information

Genom ett samarbete med Förvaltningen för kulturutveckling i Västra Götalandsregionen ansvarar Spinn för utlåningen av deras mobila syntolknings-utrustning. Utrustningen kan lånas kostnadsfritt av scenkonstaktörer, verksamma inom film och syntolkar i Västra Götaland.

This site is registered on wpml.org as a development site.