Fira in våren med föreställningen Hannah Felicia.

Två dansare i mitten av bilden. De befinner sig i en grön och lummig skog. Den ena dansaren har rött långt hår och guldfärgad byxdress. Hon sitter i en rullstol och öppnar munnen i ett skrik. Den andra dansaren står bakom rullstolen och håller dansaren i stolen på axlarna. Hon har kort rött hår och tittar rakt in i kameran med allvarlig blick. Foto Anna Ósk Erlingsdóttir

På Valborgsmässoafton, den 30 april gästar Danskompaniet Spinn Stora teatern i Göteborg med den magiska duetten Hannah FeliciaDu är välkommen. In i en nästan privat värld som vi delar tillsammans. Där kärleken mellan två människor berättar en historia om rivalitet, ömhet, gemenskap och sensualitet. Och om en osynlig gräns mellan att tycka om och att åtrå.

Föreställningen följs av ett publiksamtal som leds av Sandra Grehn. Samtalet ges på scenen direkt efter föreställningen.

Ålder: Fr 12 år och uppåt

När: Tisdag 30 april kl 19:00

Plats: Stora Teater i Göteborg

Biljetter: Här hittar du mer info om evenemanget samt biljetter.

 

Tillgänglighet 

Inspelad syntolkning
Föreställningen presenteras alltid med inspelad syntolkning. Tillgängliga språk är svenska och engelska. Läs mer om hur den inspelade syntolkningen går till här!
OBS! Syntolkningsintroduktion ges på scenen 10 min innan föreställningsstart.

Här hittar du information om den fysiska tillgängligheten på Stora Teatern i Göteborg

This site is registered on wpml.org as a development site.