Äntligen, äntligen, äntligen! Det har tagit sin tid, men nu är det klart att vi kommer till Stockholm med föreställningen Skirtpower. Fredag den 20 mars besöker vi Tonsalen & Teater Sláva i Huddinge för att ge en offentlig föreställning kl 19.00 och vi hoppas att vi får träffa så många som möjligt av er där!

Sedan premiären i april 2018 har Skirtpower hyllats av en enig kritikerkår. Föreställningen vann även pris för ”Årets sinnesorgasm” vid Scenkonstgalan i Göteborg 2019 som i motiveringen bland annat skrev:

“Genom neonljus och kjolar i diverse former exploderar våra sinnen. Föreställningen är en konsert, en danseufori och otroligt befriande. Maktbalansen och sexualiteten golvar oss. Skörhet mixas med råhet. Skirtpower är en visuell fest och en bultande och frustande dans med och emot kjolen. Vi vill dansa rockring och prisa kroppen genom lust.” – Scenkonstgalan 2019

Vi längtar till Stockholm och vi hoppas att Stockholm längtar lika mycket efter oss! Vi ses den 20 mars på Tonsalen & Teater Sláva i Huddinge.

Biljetter 180/100 kr. Rabatt för dig med Riksteaterns scenpass.
Bokning www.teaterslava.org / 08-551 705 17 / info@teaterslava.org

Läs mer och boka din biljett här!

This site is registered on wpml.org as a development site.