Stort tack till alla som åkte med oss i bussen och som kom till Vitlycke för premiären av Skirtpower förra veckan. Vi är så glada, tacksamma och stolta över det fantastiska mottagande som det här verket och hela ensemblen fick! Ni har väl läst den fantastiskt fina recensionen vi fick av Scenkonstguiden? Klicka här för att komma till recensionen.

Och nu har det blivit dags att ta ut föreställningen på en regional turné i samarbete med ABF Västra Götaland. Under två veckor kommer vi att besöka Mölndal, Partille, Ale, Landvetter, Lerum, Tjörn, Stenungsund och Borås. Mer information och tider för föreställningarna hittar ni om ni klickar här.

Som vi skrivit tidigare så erbjuder vi även en workshop om hur kjolen kan användas för att skapa känslotillstånd, estetiska uttryck, egenmakt och frihet. Workshopen är gratis och öppen för alla, oavsett funktionsvariation, men observera att du måste anmäla dig i förväg. Mailadresser för anmälan till respektive spelplats hittar ni här.

Vi är även glada att kunna meddela att föreställningen på Dergårdsteatern i Lerum den 7 maj kommer att syntolkas! Biljetter kostar 100 kr och kan köpas på plats, kontanter eller swish. Ledsagare går gratis och det finns även ledsagare på plats. Boka syntolkning via telefon 0706 483 313 eller genom att mejla till: veera@danskompanietspinn.se

This site is registered on wpml.org as a development site.