Under Göteborgs Kulturkalas som äger rum i Göteborg den 16-20 augusti medverkar Spinn med inte mindre är tre programpunkter, plus att vår fantastiska dansare Emilia Wärff även har fått den stora äran att vara konferencier vid Tältscenen på Kungstorget under hela torsdagen den 17 augusti!

Spinn/SpinnUnga och Nadia Nair
SpinnUnga tillsammans med dansare från Spinn medverkar när artisten Nadia Nair ger konsert i Tältscenen på Kungstorget den 16 augusti kl 16.00.

Konserten bygger på ett samarbete mellan Nadia Nair och Spinn/SpinnUnga tillsammans med koreografen Anna Bergström. Samarbetet startade våren 2017 genom Nadias musikvideo till låten Forever. Konserten inleds av SpinnUnga, Spinns kompani för unga dansare och dansverket Rätt att ta plats, sedan följer en gemensam konsert med Nadia Nair, hennes band och dansare från både Spinn och SpinnUnga.

Bild från inspelningen av musikvideo Forever. Foto: Adrian Levander

Rätt att ta platsär skapat av SpinnUngas konstnärliga ledare Anna Bergström tillsammans med dansarna.

Läs mer om arrangemanget här.
Det är självklart fri entré och öppet för alla.

Dansworkshop med SpinnVäxa och Passalen
SpinnVäxa och Passalen ger dansworkshops i Trädgårdsföreningen, torsdagen den 17 augusti kl 14.15-14.45 för dig mellan 4-6 år och kl 15.00-15.45 från 12 år och uppåt.

Var med på en rolig dansworkshop där vi utgår från individens unika förutsättningar. Vi möts på lika villkor i dansen för det behöver inte vara svårt att dansa. Här väcks vår nyfikenhet, utforskaranda och drivkraft till liv. En kreativ dansworkshop för personer både med och utan funktionsvariationer.

Området Prova På! där workshopsen hålls hittar du vid lekplatsen i Trädgårdsföreningen. Följ publikvärdarnas instruktioner så att alla som vill vara med får en så bra upplevelse som möjligt. Föräldrar med barnvagnar ombeds ställa dem vid angivna platser. Det är inga problem att komma fram till eller delta i programmet för dig som använder rullstol eller rollator.

Workshopsen leds av Jenny Sandgren Wahlström, danspedagog och verksamhetsledare för SpinnVäxa.

Läs mer om workshop barn i åldern 4-6 här.
Läs mer om workshop för åldern 12 år och uppåt här.
Det är självklart fri entré och öppet för alla.

This site is registered on wpml.org as a development site.