Arbetet med den inspelade syntolkningen av föreställningen Miramos rullar på, trots nya Coronarestriktioner. Tanken var att projektets referensgrupp skulle ha setts den 6 november, men under rådande omständigheter ställde vi om detta till digitala möten istället. Referensgruppen har nu fått tillgång till en inspelad version av Miramos, med ett första utkast av syntolkningen. Tanken är att ha ett nytt möte för att samla in reaktioner, reflektioner och tankar om ett par veckor.

Vi vet ännu inte hur det blir med den liveföreställning som vi hade hoppats kunna bjuda in referensgruppen till i slutet av november, men även där har vi en back-up plan. Vi är hursomhelst otroligt glada att det här arbetet nu rullar på och mer om projektet kan ni läsa här!

Bild för föreställningen Miramos. På bilden ser vi från vänster till höger de fyra karaktärerna Sol, Kryp, Pinne, Slange. De är iklädda enfärgade kostymer i rött, lila, turkosgrönt och blått. Sol och Kryp står i bakgrunden och hejar på. I förgrunden hänger på Pinnes rygg. Foto: Lina Ikse

This site is registered on wpml.org as a development site.