Nyheter

Fler nyheter
Nyhetsarkiv
Hannah Felicia på dansstudiedag i Halland!

Den 1 november har vi den stora glädjen att presentera duetten Hannah Felicia när Region Halland bjuder in till dansstudiedag i Falkhallen i Falkenberg!

Under förmiddagen blir det praktisk workshop med Språng under ledning av Jenny Sandgren Wahlström och Ida Häggström. Eftermiddagen inleds med en presentation av dansinitiativet Rum för Dans, och följs sedan en introduktion till Hannah Felicia och med efterföljande fika med tid för att diskutera och reflektera kring föreställningen. Efter detta blir det även en presentation av de medverkande dansarna som kommer att dela med sig om sina egna vägar in i dansen. Detta blir även första gången som koreografen Lára Stefánsdóttir ser föreställningen live på plats!.

”Det ska bli helt fantastiskt att Lára äntligen kommer till Sverige! Jag tror att det blir ett fint möte mellan dansarna och henne. Särskilt eftersom Hannah och Lára aldrig ens har träffat varandra på riktigt. Det blir också första gången Spinn intar scenen på Falkhallen. Jag har varit på studiebesök där och konstaterat att de har en suverän dansscen, luftig men intim. Och så mycket engagerade tekniker. Vi ser så fram emot att spela Hannah Felicia där!” – Veera Suvalo Grimberg