Nyheter

Fler nyheter
Nyhetsarkiv
Hannah Felicia på Islandsturné!

Nu är det inte långt kvar tills att vi beger oss västerut på turné till Island! Föreställningen är på alla vis en internationell produktion och med stort fokus på just Island så vad passar bättre än att spela just där.

Turnén
14 november spelar Hannah Felcia kl.18.00 på turnéns första anhalt Menningarhúsið Hof i Akureyri. Dagen efter spelar Hannah Felicia två skolföreställningar på samma plats. Nästa spelplats är på Tjarnarbíó Theater där vi är med under Reykjavík Dance Festival i Reykjavík. 17 november blir det föreställningar där kl. 17.00 & 19.00 med ett artistsamtal däremellan med Lára Stefánsdóttir som koreograferat. På lördagen 19 november leder Hannah Karlsson, Felicia Sparrström och Veera Suvalo Grimberg workshopen Art beyond borders kl.12.00-14.00 som också är en del av festivalen. Workshopen är gratis och du bokar din plats via ett formulär. Därefter är det dags för teamet att bege sig ut på de isländska vägarna norrut till Ísafjörður! I Ísafjörður spelar Hannah Felicia föreställning 23 november på Edinborgarhúsið kl.18.00.

Det blir också premiär för inspelad syntolkning på isländska! Syntolkningsutrustning finns med vid varje speltillfälle på turnén.

Turnén görs med stöd av Statens Kulturråd och Svensk-isländska samarbetsfonden.

Biljettlänkar
14 november – här
17 november – här
19 november – här
23 november – släpps inom kort

Du hittar alla speldatum med tid, adress och biljettlänk i vårt kalendarium. Om du är nyfiken att följa oss på turnén kan du göra det på Instagram där vi heter danskompanietspinn.

Trevlig helg – góð helgi!