Nyheter

Fler nyheter
Nyhetsarkiv
Höstlovsaktiviteter!

Vilken Göteborgspremiär det blev på Folkteatern i lördags! Två utsålda föreställningar av Hannah Felicia och snart väntar även en turné. Men mer om det kommer i nästa nyhetsinlägg. Nu vill vi uppmärksamma två perfekta höstlovsaktiviteter som passar för hela familjen!

Imorgon spelar vår familjeföreställning Miramos på Blå Stället i Angered och är dessutom gratis! Föreställningen börjar kl.12:30 och vi rekommenderar att du kommer i god tid eftersom ingen förbokning krävs. I föreställningen medverkar Ida Häggström, Hannah Karlsson, Annika Vestel och Emilia Wärff.
Läs mer om evenemanget på Blå Stället här.

Är du möjligtvis i närheten av Kortedala imorgon? Då kan du komma förbi Kortedala bibliotek och delta i workshopen Dansa en bok! Målgruppen för denna workshop är 4-7 år och även denna aktivitet är gratis och kräver ingen föranmälan. Workshopen börjar kl.10:00 och pågår i cirka 45 minuter.
Läs mer om evenemanget på Kortedala bibliotek här.

Du har faktiskt möjlighet att vara med på båda aktiviteterna och göra morgondagen till en riktig kulturdag! Eller så ses vi där på ett av ställena. Det går väldigt bra det med. Hoppas vi ses i Angered och Kortedala imorgon!

ALT-TEXT

ALT-TEXT