Även om det just nu är mycket som hänger i luften vad gäller hösten, så har i alla fall en del saker börjat landa som de ska.

Det är i skrivande stund inte 100% spikat vad gäller exakt datum, men skriv redan nu ner vecka 44 i era kalendrar. För mot slutet av den veckan har vi premiär för nya duetten Hannah FeliciaGöteborgs konstmuseum! Duetten koreograferas av Lára Stefánsdóttir, med specialskriven musik av isländska kompositören Högni Egilsson. I månadsskiftet juni/juli har vi blivit inbjudna till ett tvåveckors residens på Kungsbacka Teater för att arbeta vidare med föreställningen. Residenset är en del av Hallands danssatsning Rum för Dans. I början av augusti ska vi ta föreställningsbilder tillsammans med fotografen Anna Ósk Erlingsdottir. Mer information kommer under hösten!

Bild på isländska koreografen Lára Stefánsdóttir

I november och december blir det föreställningar med Miramos i Olofström, på Världskulturmuseet i Göteborg och i Västerås. I dagsläget väntar vi även på besked vad gäller ytterligare föreställningstillfällen antingen under hösten 2020 eller under våren 2021.

I oktober åker Spinns konstnärliga ledare Veera Suvalo Grimberg och dansaren Emilia Wärff till Småland och Blekinge för att hålla workshops i Växjö och i Karlshamn. I november är Veera och Adam Henriksson del av ett communityprojekt tillsammans med Jämshögs Folkhögskola och vi märker också av stort intresse för nya workshopen Klot & Klimat vilket känns fantastiskt kul! Den 20:e november medverkar vi under årets upplaga av DansFunk på Skånes Dansteater. Mer information om detta kommer under hösten.

Spinn skulle ha medverkat under slutseminarierna inom projektet Scen:se i september. Men då det fortfarande är så pass stor osäkerhet kring större samlingar så kommer det istället att bli förinspelade presentationer. Hemsidan med de inspelade presentationerna kommer att släppas den 19 oktober, och den 2-3 november blir det live-workshops uppdelat under två eftermiddagar. Mer information om detta kommer så snart vi vet mer.

This site is registered on wpml.org as a development site.