Kunskapsdagarna 2020 fokuserar på konstens möjligheter för barn och unga med särskilda behov utifrån projektet Scen:se.

Projektet Scen:se, Folkteatern Gävleborg och Kultur Gävleborg har bjudit in intressanta och banbrytande konstnärer, pedagoger, forskare, anhöriga och kulturförmedlare från Sverige och Storbritannien. Det de har gemensamt är att de på olika sätt arbetar med och intresserar sig för konstens och kulturens betydelse för barn och unga med funktionsvariationer.

Kunskapsdagarna skulle ha ägt rum i Gävle och Hudiksvall 30-31 mars, men på grund av pandemin genomförs de nu istället digitalt med i huvudsak samma föreläsare. Programmet genomförs i två steg.

Steg 1 – Föreläsningar online
Måndag 19 oktober släpps alla föreläsningarna på Kultimera.se. Efter att du anmält dig får du en länk till sidan som är tillgänglig 19 oktober – 3 november. Där kommer du att kunna ta del av inspelade seminarier. Du kan alltså göra det i egen takt under de veckor länken är tillgänglig.

Steg 2 – Digitala workshops
Måndag och tisdag, 2-3 november genomförs live-workshops med föreläsarna via Zoom. När du anmält dig får du en länk att följa. Medverkar under dagarna gör Anna Pella, Lotta Frecon, Ellie Griffiths, Göran Johansson, Mikael Alfredsson och Veera Suvalo Grimberg. Utöver detta kan du som deltagare ställa frågor till Eva von Hofsten samt flera av projektets konstnärer.

Anmälan görs till:
eva@scense.se


Skriv ditt namn, yrkesroll och ev. organisation och vilka digitala Zoom live-sessioner du vill medverka i. Kunskapsdagarna är kostnadsfria.

Sista anmälningsdag är fredag 16 oktober.

Läs mer om Kunskapsdagarna 2020 här!

This site is registered on wpml.org as a development site.