Förra veckan hade Lisen Rylander Löve releasekonsert för sin soloskiva Oceans på Atalante i Göteborg. De som var på plats fick en helt igenom magisk upplevelse som berörde långt efter att konserten var över.

Delar av musiken till skivan Oceans skapades under arbetet med Spinns föreställning Skirtpower som Lisen både har skrivit musiken till och medverkar live i. Skirtpower spelas på Folkteatern i Göteborg fredag den 10 maj kl 19.00 och lördag den 11 maj kl 18.00. Läs mer och boka er biljett här!

Lyssna på Oceans på Spotify:

Lisen är en internationellt etablerad musiker och tonsättare från Göteborg, verksam inom jazz, elektronika och ljudkonst. Hon har utvecklat ett personligt sound där hon mixar akustiska instrument som saxofon och röst med live-elektronik och skapar sina egna unika ljudvärldar. Under 12 år var hon ena halvan av elektronikaduon Midaircondo som fick stor uppmärksamhet i Sverige och internationellt för sin genreöverskridande musik. Idag spelar hon i och komponerar för ett flertal grupper, bl.a. jazzkvartetten The Splendor som släppt tre hyllade album.

Omslag till Lisen Rylander Löves soloskiva Oceans.

This site is registered on wpml.org as a development site.