Nu på lördag den 10 augusti spelar vi föreställningen Miramos i Lagerhuset i Trädgårdsföreningen som en del av Gothenburg Culture Festival. Miramos spelas kl 16.30 och kl 17.45 och det är självklart fri entré!

Läs mer här.

Om Miramos
I Miramos får du möta fyra fantasifulla varelser som är på tillfälligt besök här på vår blågröna planet. Nyfiket och undrande utforskar de världen. Men vart kommer de ifrån och vad gör de egentligen här?

Miramos är en magisk och lekfull resa utanför tiden, bland färger, former och fantasier. Om att våga närma sig och till slut kanske bli vän med någon som inte ser ut som du gör.

Med inspiration från konstnären Joan Mirós bildspråk har norska koreografen Torgunn Wold och spanska dramaturgen Paulo Serantes skapat en lekfull och ordlös föreställning i mötet mellan dans, teater och musik.

Miramos riktar sig till barn från 4-8 år och familj. I föreställningen medverkar Spinns dansare Izabell Makiela och Felicia Sparrström samt gästdansarna Annika Vestel och Britta Kangas. Musiken till föreställningen utgörs av klassisk musik av tonsättare som Gabriel Fauré, Claude Debussy och Camille Saint-Saëns. Miramos hade premiär på Frölunda kulturhus i Göteborg den 4 april 2019.

Men det blir mer Spinn under kalaset! Redan nu på torsdag den 8 augusti ger Veera Suvalo Grimberg och dansaren Felicia Sparrström workshopen Återspinning i Växthuset i Trädgårdsföreningen kl 11.00 och kl 14.30. Läs mer om detta på Gothenburg Culture Festivals hemsida.

This site is registered on wpml.org as a development site.