Även den här veckan spelar vi Miramos på Hagateatern i Göteborg, så ni har fortfarande chansen att se den här underbara föreställningen!

Hittills har vi fått mycket fina omdömen om Miramos. GöteborgsPostens recensent Lis Hellström Sveningson skrev bl.a. så här:

“De fyra individer som introduceras var för sig, vävs sedan samman i olika konstellationer. Det blir både räddhågsna kollisioner och nyfikna försök att mötas. Till slut uppstår en generös gemenskap där alla är välkomna och får plats, oavsett fason. Ett sinnligt uttryck för att bara vara den man är.”

Men även barnen verkar glädjande nog gilla det som koreografen Torgunn Wold har skapat tillsammans med dansarna och övriga inblandade:

”Det var roligt hela tiden. Och spännande på ett annorlunda sätt. Jag skulle också vilja ha världens längsta arm. Och hon den där tomaten i mitten hon kändes som en snäll drottning” – Freja

Så klicka här för att boka din biljett på Kulturpunkten redan nu!

Föreställningar vecka 17
Onsdag 24 april kl 10.30 och 18.00
Torsdag 25 april kl 09.00 och 10.30 (OBS att föreställningen 10.30 är slutsåld)
Fredag 26 april kl 10.30

Biljetterna kostar 30 kr för barn och 70 kr för vuxna. Medföljande pedagog går självklart gratis. Miramos vänder sig till barn 4-9 år och vuxna och Hagateaterns foajé öppnar 30 minuter innan föreställningen.

This site is registered on wpml.org as a development site.