Miramos tillgänglighetsfolder släpps lagom till föreställningar i Göteborg

Nästa vecka är det dags för Spinn att spela Miramos för förskolor och skolor i Göteborg! Miramos besöker Kulturhuset Blå Stället den 29 mars och Kulturhuset Bergsjön den 30 mars.

Miramos är en magisk och lekfull resa utanför tiden, bland färger, former och fantasier. Om naturens skönhet och dess skörhet. Om att allt som lever här på jorden både tillhör varandra och behöver varandra.

Föreställningen spelas vid 2 tillfällen båda dagarna

29 nov  
Kl 10.00-10.45
Kl 11.45 am-12.30

30 nov 

Kl 10.00-10.45
Kl 12.30 am-13.15

Miramos riktar sig till barn från 6-9 år och kan bokas av förskolor och skolor i Göteborgs stad genom Kubo. Det finns fortfarande platser kvar. Är du pedagog eller lärare i Göteborgs Stad boka in dig och din klass via Kubos bokningssida.

Lagom till föreställningarna har också Miramos tillgänglighetsfolder släppts, gå gärna in och kika på den här. 

Inspelad syntolkning kan erbjudas vid varje speltillfälle. Danskompaniet Spinn har med sig syntolkningsutrustning. Mer information om Spinns arbete med inspelad syntolkning samt kontaktuppgifter finns att läsa här: Inspelad syntolkning

Föreställningen tillhandahåller både lärarhandledning, att arbeta med pedagogiskt material med eleverna samt bildstöd. Dessa bilagor finns att ladda ner här.

Här kan du läsa mer om den fysiska tillgängligheten på Kulturhuset Bergsjön. För information om den fysiska tillgängligheten på Kulturhuset Blå Stället ring 031-365 17 08

Foto Lina Ikse

ALT-TEXT

This site is registered on wpml.org as a development site.