Efter en intensiv och otroligt givande vår börjar det nu bli dags att blicka framåt mot hösten. För vi har en hel del roliga saker på gång även i höst, både vad gäller föreställningar och internationella projekt.

Miramos
Vi inleder hösten med att spela MiramosGothenburg Culture Festival den 8:e augusti. Därefter fortsätter vi spela föreställningen i Karlsborg den 1:a oktober, i lilla salen på Mölnlycke kulturhus den 5:e oktober, på Vara konserthus den 22:e oktober, på Palladium i Alingsås den 8:e november och på Världskultumuseet i Göteborg den 9:e november. Vi medverkar även under Scenkonstdagarna i Hässleholm den 8:e oktober och på Skolscen Sydosts utbudsdag i Ronneby den 16:e oktober.

Bild för föreställningen Miramos. Foto: Lina Ikse

Skirtpower
Hösten bjuder även på tillfällen att se Skirtpower när vi besöker Stora biografen i Vänersborg den 9:e oktober och Gottsunda Dans & Teater den 17:e oktober.

Bild för föreställningen Skirtpower. Foto: Chrisander Brun

Spark
Spark är ett projekt som på många vis en fortsättning på EU-projektet Moving Beyond Inclusion som Spinn tillsammans med Producentbyrån var en del av mellan 2016-2018. Spark samlar fyra ledande kompanier inom inkluderande dans samt två festivaler från sammanlagt sex europeiska länder. Projektet handlar om att stärka redan befintliga nätverk, dela och utbyta metoder och koreografiska tillvägagångssätt vad gäller inkluderande dans, skapa en större europeisk mobilitet för dansarna från de respektive parternas organisationer och nätverk, samt skapa turnémöjligheter för verk av inkluderande danskompanier. Som en del av projektet genomförs det två stycken konstnärliga labb, varav det första har fokus på dramaturgi och äger rum i Rovereto, Italien den 4:e – 8:e september 2019.

Moby Dick
Efter Sparklabbet stannar vi kvar i Rovereto för att under två veckor fortsätta arbetet med kommande produktionen Moby Dick tillsammans med Italienska koreografen Chiara Bersani. Då kommer vi även passa på att ta lite foton som vi hoppas kunna dela med er så snart det går!

Bild på koreografen Chiara Bersani. Foto: Giulia Agostini

This site is registered on wpml.org as a development site.