Nyheter

Fler nyheter
Nyhetsarkiv
Spinn bjuder in till öppen repetition av Denna sida upp

I veckan händer det spännande saker för Spinn! Den nya soloföreställningen Denna sida upp avslutar residenset på Landvetters kulturhus och bjuder in till en öppen repetition. Nu på söndag kommer också Veera Suvalo Grimberg och Ida Häggström hålla i en workshop på Dansfabriken i Huskvarna. Workshopen är en förmiddag fylld av dans, kunskap och inspiration och görs i samarbete med ShareMusic & Performing Arts. Läs mer om workshopen i vårt kalendarium.

Är du nyfiken på att komma på den öppna repetitionen av Denna sida upp? Tveka då inte att komma! Repetionen på fredagen är ett unikt tillfälle att få inblick i föreställningen som har premiär nu i vår. Mer information om speldatum och biljettsläpp för premiären kommer inom kort.

Välkommen!

Datum och tid: 13/1 kl.13.00
Plats: Landvetters Kulturhus
Kontakt på plats: Veera Suvalo Grimberg, 0706483313

Var gärna på plats en stund innan.

Denna sida upp
Dansaren och formgivaren Emilia Wärff har i ett nära samarbete med kompositören och musikern Anna Gustavsson skapat ett verk om välviljan, begränsningarna, lyxen, svenskheten och tryggheten. Sist men inte minst snabbservicen och skoskyddet. Föreställningen på Antidiskrimineringsbyråns 10 års jubileum är en förhandsvisning/work in progress och
planerar att visas i sin helhet med premiär i februari 2023. Fotot på omslaget är en repetitionsbild.

Komposition och musik: Anna Gustavsson
Koreografi: Emilia Wärff
Dans: Emilia Wärff
Produktion: Danskompaniet Spinn och Producentbyrån

ALT-TEXT