Nästa vecka, den 23-24 augusti, åker vi till Helsingfors för att vara en del av festivalen Kehärata Tanssii som arrangeras av Yhteisö Tanssii Ry där vi kommer medverka med både föreställningen Kurvatur, workshop och i ett seminarium om communitydans.

Torsdag den 23 är vi inbjudna att delta i ett seminarium om communitydans och ungdomar som hålls på Teatermuseet på Kabelfabriken i Helsingfors. Seminariet arrangeras av Tanssin Talo och Yhteisö Tanssii Ry och vi kommer dels att prata om den västsvenska communitydansen kl 12.45-13.30 samt delta i en efterföljande paneldiskussion kl 14.55-16.00. Anmälan till seminariedagen görs på Tanssin Talos hemsida. Sedan kl 18.00-19.30 presenterar Spinn Kurvatur som en del av invigningen av festivalen som sker på Helsingfors Centralstation.

Fredag den 24 mellan kl 10.00-12.00 håller vi en workshop för professionella dansare under ledning av Veera Suvalo Grimberg tillsammans med dansarna Emilia Wärff och Malin Rönnerman. Workshopen, som är ett samarbete med Zodiak Ry, går under titeln Lika eller olika? och är en humorkryddad workshop som ger verktyg för skapande inom communitydansfältet. Platsen är Kabelfabriken, C-trappa, Zodiak studio C4 och anmälan görs även här på Tanssin Talos hemsida. Kl 16.00-17.00 ger vi återigen Kurvatur, den här gången på Dickursby Stationsbro (Dixi).

Bild från föreställningen Kurvatur. Foto: Ismo Helén

This site is registered on wpml.org as a development site.