Tanzmesse 2020 skulle ha ägt rum i slutet av augusti. Men som så mycket annat så ställdes årets upplaga dessvärre in på grund av det rådande världsläget. Spinn skulle ha presenterat föreställningen Miramos i den Svenska paviljongen som en del av satsningen Swedish Dance.

Swedish Dance presenterar dans från Sverige som riktar sig mot en internationell publik och som presenteras på internationella festivaler och samlingspunkter för scenkonst. Under 2020 skulle Swedish Dance ägt rum i form av offentliga presentationer under Internationale Tanzmesse i Düsseldorf, Tyskland. Det här initiativet är ett rikstäckande samarbete mellan Danscentrum Stockholm, Väst, Nord och Syd. Projektet finansieras av Kulturrådet och Konstnärsnämnden.

Information om de koreografer och kompanier som skulle ha medverkat i Swedish Dance finns nu på www.swedishdance.org. Och vi hoppas såklart att vi får möjlighet att medverka live nästa gång Tanzmesse och Swedish Dance äger rum!

Bild för föreställningen Miramos. På bilden ser vi från vänster till höger de fyra karaktärerna Sol, Kryp, Pinne, Slange. De är iklädda enfärgade kostymer i rött, lila, turkosgrönt och blått. Sol och Kryp står i bakgrunden och hejar på. I förgrunden hänger på Pinnes rygg. Foto: Lina Ikse

This site is registered on wpml.org as a development site.