Nyheter

Fler nyheter
Nyhetsarkiv
Tack Akureyri!

Efter tre fina dagar och tre fantastiska föreställningar på Menningarhúsið Hof i Akureyri ska vi nu vidare på denna turnén och medverka med två föreställning under Reykjavík Dance Festival.

Vi har fått en otroligt fin respons i Akureyri och träffat så fin publik som varit väldigt nyfikna på Spinn och som visat uppskattning över Hannah Felicia. ”Hannah och Felicia är stjärnor, Spinn måste komma hit varje år!” sa en från publiken efter måndagens kvällsföreställning. I tisdags visades Hannah Felicia först för skolklasser i 13-14 års åldern och i den andra föreställningen var det gymnasieelever från teaterlinjen och elever från särskola. Efter den andra föreställningen blev det ett spontant samtal med teatereleverna. Eleverna ställde frågor till dansarna och koreografen Lára Stefánsdóttir som också var på plats i Akureyri. Det blev ett väldigt fint möte och avslut på vistelsen. Tack Akureyri för den här gången!

Nu ser vi fram emot Reykjavik Dance Festival kl 17.00 & 19.00 på Tjarnarbíó Theater! Mellan föreställningarna blir det artistsamtal med Lára, Veera och Högni Egilsson. Det finns fortfarande några enstaka biljetter kvar till kvällens föreställningar.

Boka biljetter till föreställningarna kl.17.00 & 19.00 här!

Hoppas vi ses där!

ALT-TEXT