Nu är sommaren äntligen här på riktigt, och med det så ser vi tillbaka på en händelserik och spännande vår. En vår som, trots restriktioner, varit fylld med föreställningar, repetitioner och workshops. Hannah Felicia har spelats både på Vara Konserthus och på Salto! utbudsdag. Miramos hängde i Stockholm och Dans i Stan i fyra dagar i februari. Moby Dick har precis haft ett mycket givande semi-digitalt residens på Vara Konserthus.

Vi har genomfört en hel massa workshops med Klot & Klimat i Härryda och även flera workshops med tema skräp. Vi har under våren också deltagit i internationella Dansens Dag och varit del av konferenser och seminarier där vi pratat om tillgänglighetsfrågor.

Bilden är en illustration av nordpolen. Till vänster syns framkroppen av en isbjörn som står med ena tassen på en gulgrön boll, till vänster en fågel. Grafisk form: Emilia Wärff
Med detta i ryggen ser vi fram emot en skön sommar, fylld med både vila och aktivitet. I Spinnstudion kommer det vara fullt upp med olika spännande sommarresidens, det kommer snart mer info kring det!

Ut och njut av sommarvärmen!

This site is registered on wpml.org as a development site.