Nyheter

Fler nyheter
Nyhetsarkiv
Förhandsvisning av Spinns nya soloföreställning Denna sida upp!

Det är mycket som händer samtidigt nu de kommande veckorna för Spinn! På lördag är det dags för turnéteamet med föreställningen Hannah Felicia att resa till Island. Hemma i Göteborg blir det en förhandsvisning av en ny soloföreställning med Spinns dansare Emilia Wärff!

19 november visas en förhandsvisning av Denna sida upp på Kulturhuset Bergsjön under Antidiskrimineringsbyråns 10 års jubileum. I programmet för jubileet presenteras en mix av kultur och samtal – om diskriminering, civilsamhället och om Antidiskrimineringsbyrån Västs start och om hur det är nu, tio år senare.

Plats: Kulturhuset Bergsjön, Rymdtorget.
Tid: Lördag 19 november, kl.12.30-15.30

Läs hela programmet för dagen här!

Denna sida upp
Dansaren och formgivaren Emilia Wärff har i ett nära samarbete med kompositören och musikern Anna Gustavsson skapat ett verk om välviljan, begränsningarna, lyxen, svenskheten och tryggheten. Sist men inte minst snabbservicen och skoskyddet. Föreställningen på Antidiskrimineringsbyråns 10 års jubileum är en förhandsvisning/work in progress och planerar att visas i sin helhet med premiär i februari 2023. Fotot är en repetitionsbild.

Komposition och musik: Anna Gustavsson
Koreografi: Emilia Wärff
Dans: Emilia Wärff
Produktion: Danskompaniet Spinn och Producentbyrån

ALT-TEXT