Vi är nu i slutet av den andra veckan med repetitioner för vår kommande föreställning Moby Dick som koreograferas av Chiara Bersani. Under den första veckan var vår konstnärliga ledare Veera Suvalo Grimberg på plats i Rovereto så vi bad henne reflektera kring det hon upplevde i studion.

”Förra gången vi sågs så var det en kylig vårvecka i Göteborg, nu befinner vi oss i sensommarvarma Rovereto. Annika, Britta, Felicia och Izabell utmanas och utvecklas under ledning av koreografen Chiara Bersani och hennes fantastiska team. Föreställningen Moby Dick börjar ta form. Jag ser kroppar som vågar berätta mer och mer, munnar som sjunger playback, valar som kallar på varandra. Det är starkt, men ändå mjukt. Det är laddat, men också avspänt. Dansanta individer i en gemenskap. Och så finns det den där underbara känslan av att vi är på rätt spår, ett extraordinärt sådant.”

Idag, fredag den 20:e september, kommer vi att ta den första omgången föreställningsbilder vid Gardasjön och vi längtar tills vi kan dela de här bilderna med er!

Bild från repetitioner av Moby Dick i Rovereto, september 2019. Foto: Veera Suvalo Grimberg

This site is registered on wpml.org as a development site.