Spinn besöker Göteborgs Konstmuseum

Den 15 okt kan ni ta del av  Danskompaniet Spinns populära Spinnout på Göteborgs Konstmuseum.Bilden är tagen utomhus. På bilden syns fyra dansare som utför en improviserad dans med och mot gallergrindar järn. I bakgrunden syns den grå stenbyggnaden som grindarna sitter på.

Följ med dansarna på ett improviserat dansäventyr som startar utanför museet och fortsätter in bland tavlor och skulpturer. Spinnout är öppet för alla och startar  kl 12 och  pågår i 20 min.

 

Spinn har gjort sin Spinnout vid ett flertal tillfällen i olika städer och olika väder. På Örebros snöklädda gator, Göteborgs 400 års jubileum på Rain Catwalk i Frihamnen samt i slutet av sep på Göteborgs Konstmuseum, men ingen Spinnout är den andra lik.

Så varmt välkomna på söndag till ett föreställningstillfälle som aldrig kommer igen.

 

 

Under dagen ger Spinn också workshopen Lika värde.

En dansworkshop med temat människors lika värde med som utgångspunkt. Vi dansar utifrån våra egna förutsättningar, gör övningar i olika tempon och vi har tid för reflektion. På det här sättet skapar vi ökad förståelse både för oss själva och för andra människor. Du är välkommen, vem du än är.

Tid och plats för workshopen Lika värde:

Tid: 12:30-13:30

Plats: Utställningen Den underbara färgen. Göteborgskolorismen i nytt ljus

Lika värde riktar sig till barn mellan 7-9 år + deras familjer. För att anmäla dig till workshopen skriv till konstmuseet@kultur.goteborg.se

Här hittar du information om museumets tillgänglighet

This site is registered on wpml.org as a development site.