I torsdags förra veckan hade vi äntligen premiär för vår nya föreställning Hannah Felicia på Kungsbacka Teater! Och vi är så glada och tacksamma för att vi, mot alla odds och precis innan de nya hårda restriktionerna trädde i kraft, kunde genomföra föreställningarna. Särskilt som vi nu ser region efter region återigen stänga ner sina scener och institutioner. Det är ingen enkel tid att ägna sig åt scenkonst.

Vi vill rikta ett stort tack till alla er som kom på premiären och på föreställningarna under fredagen. Alla ni som hjälpte oss fira och som delade med er av så fina ord och tankar om föreställningen. Scenkonsten är ingenting utan sin publik. Tack!

Och självklart vill vi även tacka personalen på Kungsbacka Teater – Lalle, Maria, Per, Wendela, Victoria och alla ni andra som välkomnade oss med öppna armar och som hjälpte oss så mycket under veckan! Tack såklart även till Marie och alla andra från Rum för Dans. Utan er hade det här inte gått!

Sist men inte minst vill vi såklart tacka alla som har jobbat med föreställningen – Veera Suvalo Grimberg, Hannah Karlsson, Felicia Sparrström, Lára Stafánsdóttir, Högni Egilsson, Tóti Guðnason, Jonathan Fischhaber, Charlotte von Weissenberg, Anna Ósk Erlingsdóttir, Hannah Lindoff, Frida Mårtensson, Klas Grimberg och Producentbyrån.

This site is registered on wpml.org as a development site.