2019 har precis som de föregående åren varit ett både intensivt och fantastiskt roligt år för oss i Spinn. Och 2020 ser ut att kunna leverera en hel del magiska stunder det också!

Moby Dick
Redan i början av januari tar vi vidare arbetet med kommande produktionen Moby Dick som skapas av italienska koreografen Chiara Bersani. Under två veckor kommer Chiara och hennes team att arbeta med dansarna Felicia Sparrström, Izabell Makiela, Annika Vestel och Britta Kangas. Första veckan sker arbetet i Spinnstudion och sedan blir det en vecka på Redbergsteatern tillsammans med ljusdesignern Emily Lavebäck. Moby Dick är en samproduktion med Oriente Occidente Dance Festival i Italien, där föreställningen även kommer att ha premiär i september 2020.

Bild på dansarna vid Gardasjön i norra Italien. Foto: Federico Gazza

Skirtpower
Vi fortsätter spela Skirtpower under en fokuserad period i mars 2020. Det blir föreställningar i Gummifabriken i Värnamo den 17:e mars för både skola och för allmänheten. Sen bär det vidare till Huddinge för föreställning i Tonsalen på Teater Sláva fredag den 20:e. Vi hinner även med ett besök på utbudsdagen Expo: Scenkonst som äger rum på Skövde Kulturhus den 14-15:e mars.

Miramos
Vi fortsätter självklart att spela vår senaste föreställning Miramos för både barn och familjer under våren. Den sista helgen i januari besöker vi Dunkers kulturhus i Helsingborg och i slutet av februari besöker vi Malmö och Barnens scen. Det blir också en hel del annat vad gäller Miramos, men mer om det får vi återkomma till längre fram!

Som vi skrev om redan för ett par veckor sedan inleder vi nu även arbetet med en duett som skapas av isländska koreografen Lára Stefánsdóttir. Föreställningen kommer att ha premiär någon gång under senhösten och mer information kommer under året.

Till slut – ett stort tack till alla er som vi har arbetat med under året, alla ni som har hejat på oss, som har kommit till våra föreställningar och workshop, som har delat med er av era tankar och känslor och som har hjälpt oss på ett eller annat sätt. Utan alla er skulle det här aldrig gå. Nu tar vi lite julledigt, och så ses vi igen i början av 2020!

This site is registered on wpml.org as a development site.