Nyheter

Fler nyheter
Nyhetsarkiv
Våren 2022!

Våren 2022 kommer att vara fylld av workshops, uppträdanden och inspirerande möten!

Denna sida upp och Miramos
Emilia Wärffs nya solo Denna sida upp tar form under våren och får sin premiär hösten 2022. Denna sida upp är en poetisk dansföreställning där objekt, grafiska former och rörelse tar avstamp i olika kroppsliga element. En turné med Miramos är också inplanerad till norra Sverige i april.

Stabat Mater
Tre dansare från Spinn medverkar i Stabat Mater, en dansant konsert som äger rum den 3 april i Högsbo kyrka. Föreställningen är ett samarbete med Högsbo församling som också involverar medlemmar från församlingen.

Workshops
Det kommer att bli flera omfattande workshopsprojekt under våren. I början av året åker vi till Lerum, Kungälv och Falkenberg för att ge workshops av Vågade Vågor för särskoleklasser. I april-maj blir det ett omfattande uppdrag i Härryda kommun med workshops av Klot & Klimat. I början av juni återvänder vi till Kungshamn och Hunnebostrand för workshops med högstadie-elever. Vi ska också ha två workshops i mars under evenemanget Välkomsten som är för nyanlända och genomförs på Mölnlycke Kulturhus.

Bilden är en illustration av nordpolen. Till vänster syns framkroppen av en isbjörn som står med ena tassen på en gulgrön boll, till vänster en fågel. Grafisk form: Emilia Wärff

Vi hoppas nu verkligen att allt detta och ännu fler inplanerade händelser blir av. Mer spännande saker kommer att uppmärksammas framåt våren, håll dig uppdaterad på vår Facebook-sida och hemsida!