Nu på fredag den 9 mars har vi äntligen det stora nöjet att återigen spela föreställningen Gård av träd i koreografi av Tanja Eloranta när vi nu har blivit inbjudna till Dansfiket på Gottsunda Dans & Teater!

Gård av träd handlar om att leva tillsammans och att åldras tillsammans. Om att närma sig en annan människa och att dela sin ensamhet. Att leva utan att döma och att lära sig att acceptera både varandra och sig själva. Men hur gör man det? Med bitterljuv humor och en blandning av fysisk teater och dans tar finska koreografen Tanja Eloranta sig an åldrandet och ålderdomen.

Affischbild för föreställningen Gård av träd. Foto: Malin Johansson

Dansfiket är ett koncept där nutida dans möter en fikastund. Nationellt och internationellt etablerade koreografer och danskonstnärer delar med sig av sitt arbete via work-in-progress, delar ur färdiga verk, färdiga verk, film eller improvisation. De bjuder även på samtal angående koreografiskt och konstnärligt tänkande. Allt i dialog med publiken och i en härligt välkomnade miljö.

Gård av träd spelas alltså nu på fredag den 9 mars kl 19.00 på Gottsunda Dans & teater. Det är fri entré men du måste reservera biljett för att försäkra dig om att få en plats! Biljetter reserverar du här.

Läs mer i facebookeventet här.
Läs mer om föreställningen här.

This site is registered on wpml.org as a development site.