Nu är det äntligen officiellt att premiären av vår nya duett Hannah Felicia äger rum på Kungsbacka Teater, torsdag den 29 oktober kl 18.00!

I månadsskiftet juni/juli hade vi genom Rum för Dans ett tvåveckors residens på just Kungsbacka Teater och vi fick ett så fantastiskt bemötande. Det här gör såklart att det känns extra roligt att nu få komma tillbaka och ha premiären på teatern.

Biljettbokning
Biljetter till föreställningen släpps fredag 2 oktober kl 10.00. Biljetterna kostar 120 kr.

På grund av rådande omständigheter kommer vi att ha ett begränsat antal tillgängliga platser, så det är först till kvarn som gäller.

Klicka här för att boka din biljett!

Bild för föreställningen Hannah Felicia. På bilden ser vi dansarna i en skog, iklädda rosaskimrande kostymer. Felicia sitter i rullstolen med armarna bakåt, böljande rött hår och blicken riktad uppåt höger. Bakom henne uppe på rullstolen sitter Hannah uppkrupen, också hon med blicken riktad uppåt höger. Foto: Anna Ósk Erlingsdóttir

Om Hannah Felicia
Hannah Felicia handlar om systerskap och om relationen mellan två människor. Eller kanske är det egentligen bara två sidor av samma person vi ser? Som längtar efter att bli sedd, accepterad och älskad.

Koreografen Lára Stefánsdóttir arbetar ofta med utgångspunkt i dansarens egna förutsättningar. Hon var under flera år konstnärlig ledare och koreograf för Iceland Dance Company och har även vunnit ett flertal priser för sina egna verk. Musiken till Hannah Felicia har skapats av isländska kompositören Högni Egilsson som bl.a. släppt musik på hyllade skivbolaget Erased Tapes.

På scen ser vi Spinns dansare Hannah Karlsson och Felicia Sparrström. Kostymen är skapad av designern Charlotte von Weissenberg och ljusdesignen av Jonathan Fischhaber.

Föreställningen är ca 30 minuter lång.

This site is registered on wpml.org as a development site.