Under hösten inledde vi arbetet med kommande föreställningen Miramos i koreografi av den underbara Torgunn Wold. Miramos riktar sig till barn 6-9 år och vuxna och har premiär den 4 april i Göteborg!

Ensemblen består av de fyra dansarna Izabell Makiela, Felicia Sparrström, Annika Vestel och Britta Kangas. Handlingen kretsar kring fyra sinsemellan väldigt olika fantasikaraktärer. De är på tillfälligt besök hos oss människor och är nyfikna på vad det är vi egentligen har för oss här på jorden. Som alltid när det är Torgunn som koreograferar så blir det en finstämd blandning mellan humor, lekfullhet och allvar.

Kostymen till föreställningens karaktärer har skapats av konstnären Charlotte von Weissenberg i samarbete med dansarna och Torgunn. Charlotte lägger just nu sista handen på de här underfundiga och färgsprakande kostymerna. Det är lite för tidigt att avslöja hur de ser ut i dagsläget, men här nedanför kan ni se ett par bilder på arbetet med att ta fram dem.

Bild på detalj från kostym till föreställningen Miramos. Foto: Charlotte von Weissenberg

Bild på detalj från kostym till föreställningen Miramos. Foto: Charlotte von Weissenberg

Under vecka 7 ska vi både ta foton och spela in en kortare trailer med den Göteborgsbaserade fotografen Lina Ikse, så snart kommer vi att ha både fantastiska bilder och en trailer att dela med er!

This site is registered on wpml.org as a development site.