Inclusive Dance World Vision är en internationell digital festival som äger rum online den 1 december 2020. Festivalen samlar aktörer och grupper inom inkluderande dans från nästan 30 länder så som Ryssland, Italien, Belarus, Uzbekistan, Taiwan, Mexiko, Indonesien och Sverige för att nämna några.

Dagen är uppdelad i tre delar och Spinn medverkar under den första delen som börjar redan klockan 08.00 svensk tid. Under förmiddagen kommer vi att visa ett kortare inspelat utdrag från föreställningen Hannah Felicia. Därefter blir den en intervju med Veera kring Spinns arbete. Det hela avslutas med en workshop som utgår ifrån Spinns egen tolkning av den klassiska Slängpolskan som vi tagit fram specifikt för detta tillfälle tillsammans med Helena Helén! Det ska vara en första gång för allting… Dagen är gratis men du måste registrera dig för att ta del av eventet.

Klicka här för att komma till registrering!

Läs mer om dagen på Inclusive Dance World Visions hemsida eller i Facebook-eventet.

Bild för föreställningen Hannah Felicia. På bilden ser vi dansarna i en skog, iklädda rosaskimrande kostymer. Felicia sitter i rullstolen med armarna bakåt, böljande rött hår och blicken riktad uppåt höger. Bakom henne uppe på rullstolen sitter Hannah uppkrupen, också hon med blicken riktad uppåt höger. Foto: Anna Ósk Erlingsdóttir

This site is registered on wpml.org as a development site.