SpinnUngas påsklov har varit fyllt av kreativa, spännande och boostande upptåg och vi tar nu helg uppfyllda av möten med nya människor och platser. I onsdags besökte vi Twisted Feet och fick prova på workshops tillsammans med några andra unga dansare från Trollhättan. Zerjon gav oss en workshop i hiphop och Carolina en i dancehall. Båda gav oss även lite bakgrund till de olika stilarna. Många av oss var ju helt nya för de här två stilarna så det blev en utmaning men en väldigt rolig sådan!

På kvällen fick vi träffa Twisteds elever då de hade en stor show med uppträdande, battles och jam – superinspirerande!! Vi är så glada över det här samarbetet och alla fina människor vi träffar genom det. Tillsammans är vi sannerligen starkare och det är något riktigt fint att vara välkommen för precis den en är.

Torsdagen bjöd på ännu mer inspiration med ett första steg i vårt samarbete med Göteborgsoperan. Först workshop med underbara Monica Milocco i balett där vi även fick med oss lite matnyttig danshistoria. Det här är början på några veckor då vi provar massor av olika dansstilar – så kul! Efter workshopen bjöds vi på mat och fick se danskompaniets nya föreställning Teshigawara. Vackert och inspirerande, en väldigt bra avslutning på en väldigt bra vecka.

 

This site is registered on wpml.org as a development site.