Nyheter

Fler nyheter
Nyhetsarkiv
Hösten 2022

Sommaren knackar på och hälsar glatt att nu är det dags för semester! Innan Spinn tar ett sommaruppehåll är det några saker kvar på agendan. Vi tar också en titt på vad som väntar oss i höst.

Gästbesök, residens och projekt
Spinns konstnärliga ledare Veera Suvalo Grimberg besöker Helsingfors och dansfestivalen Ice Hot Nordic Dance. Veera deltar 1 juli i seminariet Rättvisa i dansproduktion: Vad gör vi och vad saknar vi?. Under vecka 26 åker Spinns dansare Emilia Wärff till Scenkonst Gerlesborg på dansresidens för sitt kommande soloprojekt. 1 september deltar Emilia på Konferens om kultur och funktionshinder på Moderna museet i Stockholm.

Miramos
I augusti kommer familjeföreställningen Miramos till vårt grannland i väst och Sandefjords kommun. I oktober blir det också föreställningar på hemmaplan på Folkets hus i Hammarkullen, Frölunda Kulturhus och Vingen i Torslanda.

ALT-TEXT

Hannah Felicia
I slutet på oktober gästspelar Hannah Felicia på Folkteatern i Göteborg. Håll utkik efter biljettsläpp till det! Vi är också otroligt glada över att Hannah Felicia ska på turné på Island! I hela två veckor är vi där och spelar. Föreställningen kommer även delta med ett utdrag på den svenska paviljongen under Tanzmesse i Düsseldorf. Inte nog med det så kommer Spinn också att presentera Hannah Felicia 10 november under Dansmässan på Dansens hus i Stockholm.

ALT-TEXT

Workshops
Såklart är det en del workshops inbokade i höst och bland dessa finns ett nytillskott! Dansa en bok / Tanssia Kirja är en flerspråkig workshop på svenska, finska och kroppsspråk. Det är en metod där dans och musik används för att stimulera läs- och språkinlärning och eget skapande. Workshopen leds av Veera Suvalo Grimberg och är för barn 4-7 år.

Detta och fler spännande saker väntar och visst låter det spännande? Glad sommar önskar vi på Spinn!