Nyheter

Fler nyheter
Nyhetsarkiv
Tillbakablick på våren

Vad har vi gjort i vår? Jo en hel del! Vi blickar tillbaka och ser över vad vi gjort under våren 2022.

Stabat Mater
Vi började året lite trögstartat med några inställda workshops som varnade för ännu en oviss termin. Men sedan vände det! När restriktionerna lättade i början på februari kunde vi äntligen se ljuset i tunneln. Från januari till april repades föreställningen Stabat Mater. Ett projekt som genomfördes i samarbete med församlingsmedlemmar från Högsbo Kyrka. 3 april var det premiär och vilken succé det var!

ALT-TEXT

Workshops
Många workshops har det blivit. Vågade vågor, Klot & Klimat och Lika Värde workshops har hållits för barn och unga runt om i regionen. Det har också blivit några besök utanför regionen. Spinn har bland annat besökt Värnamo och Lunnevads folkhögskola och hållit workshops för elever. I maj besökte vi vackra Falkenberg och i Härryda kommun genomfördes över 20 workshops. Vilken grej!

ALT-TEXT

Resor och föreställningar
Flera spännande resor har skett under våren. I slutet på april var vi i väg på en Norrlandsturné där vi spelade i Piteå, Pajala och Arvidsjaur med vår fina familjeföreställning Miramos. 12 juni var det dags för urpremiär av Poetissan från Aarenvaara – Paradisets barn som visades på Studio Acusticum i Piteå! Felicia Sparrström var senast förra veckan iväg på labb i Aten med Eurpean Beyond Access Lab. Såhär säger Felicia om resan: ”Så kul att få träffa dansare från hela Europa och dela erfarenheter. Jag fick med mig många bra tips och idéer kring övningar för att skapa egen material.”

ALT-TEXT

Med den tillbakablicken vill vi på Spinn tacka alla som varit med och förgyllt våren 2022. Medverkande, arrangörer och såklart publik!