Nyheter

Fler nyheter
Nyhetsarkiv
Våren 2023

2022 har blivit 2023. Det är dags att börja vänja sig vid att skriva ett nytt årtal och det är också dags att presentera vad vi på Spinn har framför oss!

Innan Spinn gick på julledighet var det ett sista besök i Gerlesborg för återträff med Denna sida upp. Nu i januari är det dags igen för residens och denna gång på Landvetter Kulturhus. 13 januari är sista dagen på residenset och då är det även en öppen repetition från kl.13. Om du är nyfiken på att delta kan du kontakta Veera Suvalo Grimberg, veera@danskompanietspinn.se. Det är begränsat antal platser och endast föranmält besök mottages.

Premiärer
I vår blir finns det åter igen möjlighet att se föreställningen Moby Dick! På grund av pandemin fick de planerade föreställningarna ställas in men till våren blir det äntligen av. Så om du befinner dig i Belgien 27 och 28 april kl 20.00 visas den på NTGent. Biljett hittar du här! Moby Dick hade urpremiär hösten 2021.

Denna sida upp visades med ett utdrag i höstas och i mars är det dags för premiär av föreställningen i sin helhet! 8 mars spelas den på Ulricehamns bibliotek. Mer info om biljettköp kommer inom kort!

ALT-TEXT

Föreställningar och gästspel
Genom Kultur för barn och unga (KUBO) spelas under våren föreställningar med Hannah Felicia och Miramos. Hannah Felicia visas 16 mars på Kulturhuset i Bergsjön och 22 mars på Frölunda Biblioteket, Ljusgården. Miramos visas 14 mars på House of Possibilitas och 15 mars på Dalheimers hus.

Hannah Felicia kommer att visas på den nya festivalen Freja Funk Festival! I Jönköping 15-18 juni pågår festivalen och Spinn medverkar med en föreställning och även en workshop. Vi är så glada över att få vara en del av programmet. Freja Funk Festival är en unik plattform för skådespelare, musiker och dansare med funktionsvariationer. Mer information om bokning presenteras senare under våren.

Till våren kommer Spinn att gästspela med föreställningar i regionen. Håll utkik på vår hemsida och sociala medier efter datum och biljettsläpp!

ALT-TEXT

Workshops
Första workshopen för året är 15 januari i Huskvarna arrangerat av ShareMusic & Performing Arts. Workshopen hålls av Sophia Alexandersson som är konstnärlig ledare för ShareMusic & Performing Arts, Veera Suvalo Grimberg och Ida Häggström. Det blir besök i Kungälv igen med Vågade Vågor och återbesök i Falkenberg genom Skapande skola. I vår besöker vi även Härryda med Klot & klimat.

Detta och en hel del annat kommer ske under våren. Håll dig uppdaterad om alla kommande aktiviteter genom att kolla in vårt kalendarium!

ALT-TEXT